Particulier

Groen is onmisbaar in een optimaal leef- en woonklimaat. Voor een juiste inrichting of beheer is kennis van zaken en ervaring nodig. Kennis en ervaring die de ontwerpers en hoveniers van de Graaf Hoveniers u met al meer dan 100 jaar gedegen vakmanschap kunnen bieden.

De Graaf Hoveniers - groencreaties & onderhoud  is een 'allround' hoveniersbedrijf waar u terecht kunt voor advies, ontwerp, aanleg én onderhoud van uw tuin en alle andere soorten van groenvoorzieningen. Door onze expertise, uitgebreide kennis en jarenlange ervaring zijn we uw ideale partner wat groenaanleg en groenonderhoud betreft. Naast particuliere opdrachtgevers werken wij o.a. voor bedrijven, instellingen en facilitaire diensten.

De ontwerpfase

De  tuin is een verlengstuk van uw woonhuis en is sterk afhankelijk van uw persoonlijke behoeften en wensen. U wilt hierin vooral volledig tot rust komen en van al het moois in uw eigen natuur kunnen genieten. Een succesvol tuinontwerp heeft dan ook alles te maken met het optimaal inrichten en verdelen van de beschikbare ruimte met inachtneming van al uw wensen. Uitgangspunt daarbij is de wisselwerking met u als opdrachtgever. Om deze ruimte krachtig en logisch in te kunnen richten houden wij onder andere rekening met:

- de gewenste stjil, structuur en inhoud
- grondtechnische problemen en navenante oplossingen
- de omgeving
- trends en ontwikkelingen
- uw eisen en wensen / verlichtings- en beregeningsadvies
- onderhoud en nazorg.

Het beplantingsplan

U kunt of in combinatie met een ontwerptekening of separaat een beplantingsplan laten maken. Naast een tekening krijgt u dan een namenlijst van alle planten en een impressie van de vorm, kleur en geur. Door het toepassen van verschillende plantencombinaties arrangeren wij de tuin tot de gewenste stijl. Hierbij houden we rekening met de bodemgesteldheid, gewenste kleurstellingen en al uw wensen ten aanzien van de mate van onderhoud. Met behulp van een overzichtelijk beplantingsplan zorgen wij ervoor, dat de beplanting zich decennia lang kan ontwikkelen en dat ze in de gewenste stijl en vorm kan uitgroeien.

Vrijblijvend advies

De koffie staat klaar! Of heeft u soms liever thee? Wij heten u graag welkom op ons bedrijf voor een oriënterend gesprek of, op verzoek, komen wij bij u aan huis. Tijdens dit gesprek krijgt u alle ruimte om uw wensen kenbaar te maken zodat wij u daarna goed en geheel vrijblijvend kunnen adviseren. U ontvangt een duidelijke, vrijblijvende offerte met de kosten voor het tuinontwerp en de daaropvolgende tuinaanleg en eventueel gewenst terugkerend onderhoud.

Persoonlijk contact

Bij De Graaf Hoveniers zijn de communicatielijnen kort. U heeft als klant steeds één en dezelfde contactpersoon als vast aanspreekpunt: dit
bevordert zowel een duidelijke communicatie als een goede samenwerking. Wij kiezen voor maatwerkoplossingen bij al onze uitvoeringen. Elk project staat op zich en is hierdoor uniek. Vakmanschap, passie voor groen en perfectie tot in detail staan hierbij centraal.

De Graaf Hoveniers staat met meer dan 100 jaar vakmanschap garant voor kwaliteit: ervaring telt! En dat bewijzen we ook al jaren door onze vhg-erkenning. Een zekerheid die staat voor betrokkenheid, passie en vakmanschap. Daarnaast zijn wij vca-gecertificeerd: nog een extra garantie voor betrokkenheid!

Enkele voorbeelden van groenvoorziening


Alles in
één paar handen

Wij laten u het graag zien

De Graaf Hoveniers - groencreaties & onderhoud - is een `allround` hoveniersbedrijf waar u terecht kunt voor advies, ontwerp, aanleg én onderhoud van tuinen en alle soorten groenvoorziening.

Vanuit Diepenheim staan wij al meer dan 60 jaar garant voor kwaliteit en dat bewijzen we al jarenlang door onze vhg-erkenning. Een zekerheid die staat voor betrokkenheid, passie en vakmanschap.

Bekijk projecten