Bedrijven

Een bedrijfstuin is ook een visitekaartje
De ruimte rond een kantoor of bedrijfsruimte is ook een visitekaartje voor uw bedrijf. Niets is zo belangrijk als een eerste indruk: die kun u maar één keer maken. Een verzorgde buitenruimte geeft uw bedrijf allure en heeft een positieve invloed op bezoekers en medewerkers. Wij bieden u een totaalconcept bij de inrichting en onderhoud van uw bedrijfstuin.

En of het nu gaat om de volledig nieuwe aanleg of renovatie van een bestaande bedrijfstuin: de Graaf is uw ideale groene partner! Op basis van een onderhoudscontract kunnen wij verder zorgen voor het onderhoud van uw bedrijfstuin. Met zo'n contract bent u dan het hele jaar door verzekerd van verzorgd groen. Ook voor uw onderneming kan in overleg een speciaal toegesneden pakket worden samengesteld.

Beeldbepalende zorg voor openbare ruimtes
Het groen in gemeenten en op bedrijventerreinen is steeds vaker beeldbepalend. Voor een goed totaalbeeld is het belangrijk om hier efficiënte zorg aan te besteden. Visuele aantrekkelijkheid is vandaag de dag niet meer voldoende. Kwaliteit, functionaliteit én kostenbeheersing zijn belangrijke kernpunten bij de aanleg en het beheer van groene buitenruimtes. Niet alleen wat betreft beheer en onderhoud maar ook op planmatig en aanlegniveau is de Graaf uw ervaren en terzake kundige partner. Wij adviseren u graag over uw mogelijkheden.

Aanspreekpunt voor facilitaire diensten en instellingen
Voor woningstichtingen, ziekenhuizen of verenigingen van eigenaren is de Graaf een ervaren partner als het gaat om het beheer van de groene buitenruimte. Wij kunnen u van dienst zijn met een breed scala aan onderhoudsdiensten. Zo kunnen wij het complete groenonderhoud op basis van een meerjarig contract verzorgen of uw facilitaire dienst adviseren over efficiënt beheer en kostenbeheersing. Deze werkzaamheden kunnen zowel in een meerjarig contract als tijdens een kortstondige vooraf vastgestelde periode worden vastgelegd. Ook voor uw onderneming kan in overleg een speciaal toegesneden pakket worden samengesteld..

Totaalpakket aan 'groene' diensten
Wij bieden u een totaalpakket aan diensten: van advisering en uitvoering bij onderhoudsvraagstukken voor gemeenten en instellingen tot en met de complete aanleg én onderhoud van bedrijfstuinen en alle andere soorten groenvoorzieningen.

Kortstondige werkzaamheden of op contractbasis
Naast kortstondige vooraf vastgestelde groenwerkzaamheden is alles natuurlijk ook op contractbasis te realiseren. Onze jarenlange ervaring komt vooral tot uiting in onze vakkundige en correcte aanbevelingen. Dit in zowel de particuliere als de bedrijfsmatige markt, zoals o.a. bij architectenbureaus, bouwondernemingen, gemeenten, facilitaire instellingen, makelaars, projectontwikkelaars, park- en parkbeheersmanagement etc.

Enkele voorbeelden van groenvoorziening


Alles in
één paar handen

Wij laten u het graag zien

De Graaf Hoveniers - groencreaties & onderhoud - is een `allround` hoveniersbedrijf waar u terecht kunt voor advies, ontwerp, aanleg én onderhoud van tuinen en alle soorten groenvoorziening.

Vanuit Diepenheim staan wij al meer dan 60 jaar garant voor kwaliteit en dat bewijzen we al jarenlang door onze vhg-erkenning. Een zekerheid die staat voor betrokkenheid, passie en vakmanschap.

Bekijk projecten