Ontwerp

Nauwe samenwerking met architecten, makelaars en projectontwikkelaars
Naast eigen ontwerpen, realiseert de Graaf ook in opdracht van o.a. tuin- en landschapsarchitecten (bedrijfs)tuinen en groenvoorzieningen. Door een nauwe samenwerking met onze, uw eigen of eventueel extern ingehuurde specialisten bent u verzekerd van een originele, vakkundige én kostenbewuste inrichting van uw groene buitenruimte. Wij adviseren u graag over uw mogelijkheden.

Vrijblijvend advies
Wij heten u graag welkom op ons bedrijf voor een oriënterend gesprek of komen graag bij u langs. Hierin krijgt u alle ruimte om uw wensen kenbaar te maken zodat wij u daarna goed en geheel vrijblijvend kunnen adviseren. U ontvangt een duidelijke, geheel vrijblijvende offerte met een volledig gespecificeerd en transparant kostenoverzicht.

Duidelijke communicatie: één vast aanspreekpunt
Bij de Graaf zijn de communicatielijnen kort. U heeft steeds één en dezelfde contactpersoon als vast aanspreekpunt: dit bevordert zowel een duidelijke communicatie als een goede samenwerking. Wij kiezen voor maatwerkoplossingen bij al onze uitvoeringen. Elk project staat op zich en is hierdoor uniek. Vakmanschap, passie voor groen en perfectie tot in detail staan hierbij centraal.

Gepassioneerde hoveniers van huis uit
De Graaf is een 'allround' hoveniersbedrijf waar u terecht kunt voor advies, ontwerp, aanleg én onderhoud van bedrijfstuinen en alle andere soorten van groenvoorzieningen. Door onze expertise, uitgebreide kennis en jarenlange ervaring zijn we uw ideale partner wat groenaanleg en groenonderhoud betreft. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven, instellingen, facilitaire diensten en particulieren.

Enkele voorbeelden van groenvoorziening


Alles in
één paar handen

Wij laten u het graag zien

De Graaf Hoveniers - groencreaties & onderhoud - is een `allround` hoveniersbedrijf waar u terecht kunt voor advies, ontwerp, aanleg én onderhoud van tuinen en alle soorten groenvoorziening.

Vanuit Diepenheim staan wij al meer dan 60 jaar garant voor kwaliteit en dat bewijzen we al jarenlang door onze vhg-erkenning. Een zekerheid die staat voor betrokkenheid, passie en vakmanschap.

Bekijk projecten