Onze visie

Groen is onmisbaar in een optimaal leef- en woonklimaat. Voor een juiste inrichting of beheer is kennis van zaken en ervaring nodig. Kennis en ervaring die de ontwerpers en hoveniers van de Graaf Hoveniers - groencreaties & onderhoud - u vanuit Diepenheim, gemeente Hof van Twente, al meer dan 60 jaar leveren en garant staat voor kwaliteit: ervaring télt! En dat bewijzen we al jarenlang door onze vhg-erkenning. Een zekerheid die staat voor betrokkenheid, passie en vakmanschap. Bovendien is dat de kennis én ervaring die de ontwerpers en hoveniers van de Graaf u al meer dan 100 jaar gedegen vakmanschap kunnen bieden.

Boeiend in elk jaargetijde, telkens weer
Een tuin moet u telkens weer kunnen boeien. En niet alléén gedurende de vier jaargetijden, maar ook nog na 5 of 10 jaar. Met een gevoel voor sfeer en oog voor detail leggen wij de basis voor vele jaren tuinplezier, waarmee u blijvend kunt genieten van een alsmaar mooier wordende tuin. Onze heldere ontwerpen kenmerken zich door harmonie en een evenwichtige verdeling van de beschikbare ruimte. Niet alleen met planten en andere materialen zoals o.a. bestratingen en waterpartijen, maar ook met meer vluchtiger elementen zoals licht, schaduw en ruimte wordt in het creatieve proces een origineel resultaat als doel gesteld.

Al deze factoren maken het ontwerpproces zowel spannend als uitdagend. Uitgangspunt daarbij is de wisselwerking met u als opdrachtgever. Nadat we uw wensen, eisen en budget hebben geïnventariseerd creëren we een uitgebalanceerde tuin. Uiteraard aangepast aan uw wensen, de stijl van het huis en de omgeving.

Uw tuin is een afspiegeling van uw ziel
Een tuin is een afspiegeling van uw ziel: het laat wat van uw persoonlijkheid zien. Vaak is het een verlengstuk van de sfeer die u binnenshuis heeft gecreëerd. Of is het een passend en gewenst totaal in uw woonomgeving. Modern, klassiek of een mengeling van passende stijlen.

Maar hoe u uw tuin ook in wilt richten: voor een perfecte aansluiting van uw binnen- en buitenbeleving kunt u gebruik maken van onze expertise en jarenlange ervaring. We hebben ons ontwikkeld tot een 'allround' hoveniersbedrijf dat uitstekend in staat is om uw persoonlijke wensen om te zetten in verrassende tuinontwerpen. Onze ontwerpers hebben ruime ervaring in het maken van passende ontwerpen voor elk budget, terwijl ons vakkundig personeel met liefde zorgt voor een vlotte realisatie hiervan. En met een onderhoudscontract bent u verder verzekerd van jarenlang tuinplezier.

Een droomtuin voor elk budget
Bent u als tuinbezitter op zoek naar een originele inrichting van uw tuin of dakterras? De Graaf realiseert uw droomtuin. Voor iedere situatie en budget zijn er mogelijkheden te over. Wij verzorgen voor u het gehele proces: van het eerste schetsontwerp tot en met de complete realisatie. Onze heldere tuinontwerpen kenmerken zich door eenvoud en doordachte duurzaamheid. En natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor renovatie of onderhoud van u bestaande tuin.

Een tuinontwerp op maat
Onze innovatieve, creatieve en ervaren tuinarchitecten vertalen uw ideeën naar een tuinontwerp op maat. De Graaf streeft naar ontwerpen waarbij u zich prettig voelt en die een krachtige en logische verbinding hebben tussen tuin, woonhuis en omgeving, zodat deze elkaar aanvullen en versterken.

Hieronder vind u een korte - 30 seconden durende - filmische impressie

De Graaf staat vanuit Diepenheim al meer dan 60 jaar garant voor kwaliteit. En dat bewijzen we ook al jaren door onze vhg-erkenning. Een zekerheid die staat voor betrokkenheid, passie en vakmanschap. Bovendien zijn wij vca-gecertificeerd. Nog een extra kwaliteitskenmerk.


Alles in
één paar handen

Wij laten u het graag zien

De Graaf Hoveniers - groencreaties & onderhoud - is een `allround` hoveniersbedrijf waar u terecht kunt voor advies, ontwerp, aanleg én onderhoud van tuinen en alle soorten groenvoorziening.

Vanuit Diepenheim staan wij al meer dan 60 jaar garant voor kwaliteit en dat bewijzen we al jarenlang door onze vhg-erkenning. Een zekerheid die staat voor betrokkenheid, passie en vakmanschap.

Bekijk projecten